Oglaševanje

ntf.si velja za najbolj prepoznavno in obiskano spletno stran študentov Naravoslovnotehniške fakultete. Spletno stran smo s 1. februarjem 2015 popolnoma prenovili in omogočili tudi možnost oglaševanja, integrirali forum, portfolio in ostalo.

  • Google in ostali iskalniki nas uvrščajo med prve iskane nize
  • PR spletne strani je 5/10
  • Obiskovalci so si objave ogledali več kot 150.000 krat
  • Obiskalo nas je skupaj že več kot 40.000 obiskovalcev
  • Stopnja obiska ene strani v povprečju znaša več kot 66%

 

Svojim obiskovalcem se trudimo ponuditi široko in pregledno paleto aktualnih, ažurnih in ekskluzivnih informacij, številne dogodke ter kopico ostalih zanimivih vsebin.

Predstavite svoje izdelke in storitve na ntf.si. 

Možnosti oglaševanja:

1. naslovna stran


Oglašujete lahko na naslovni strani kot naslovno sliko, ki lahko vodi do vaše spletne strani ali do vaše objave/članka na ntf.si. Lahko je tudi samo statična in ni narejene povezave. Slika je vidna samo na naslovni strani.
Za objavo na naslovni strani nam pošljite slikovno gradivo v JPG formatu, dimenzije: 700 x 390 px na oglasevanje@ntf.si in povezavo/link (www.vasastran.si) do vaše spletne strani. Slika je lahko zgolj statična (navadna, brez animacij). Vse omenjeno vam lahko pripravimo tudi mi. V kolikor ste se odločili še za tekstovno objavo na ntf.si, nam posredujte tekst max. 600 besed z max. dvema slikovnima elementoma/fotografijo ali brez.
ntf-oglasevanje-1
Za pomoč ali dodatne informacije nam pišite na: oglasevanje@ntf.si

2. bannerji:


Oglašujte lahko z bannerji, ki so lahko statični (navadni, se ne premikajo) ali animirani (GIF). Bannerji lahko vodijo do vaše spletne strani ali do vaše objave/članka na ntf.si. Oglašujete lahko z enim ali največ dvema dimenzijema bannerjev. Bannerji so vidni na vseh straneh, podstraneh, objavah.
Za oglaševanje z bannerji nam pošljite banner dimenzije 728x90px in/ali 300x250px. Animirani bannerji (GIF) morajo biti veliki max. 40Kb. Vse omenjeno vam lahko pripravimo tudi mi. V kolikor ste se odločili še za tekstovno objavo na ntf.si, nam posredujte tekst max. 600 besed z max. dvema slikovnima elementoma/fotografijo ali brez.
Za pomoč ali dodatne informacije nam pišite na: oglasevanje@ntf.si

3. vaša lastna stran:


Oglašujte lahko z lastno stranjo, ki vam jo pripravimo na ntf.si. Stran se prilagodi vašim zahtevam/željam. Doda se lahko vaš logotip, spremeni se slika ozadja ipd.
Za oglaševanje vaše strani, potrebujemo vaš logotip v png. formatu, max. 4 statične slike 700×390 za vašo naslovnico in max. 600 besed z max. dvema slikovnima elementoma/fotografiji ali brez. Vse omenjeno vam lahko pripravimo tudi mi.
Za pomoč ali dodatne informacije nam pišite na: oglasevanje@ntf.si

4. članek/objava:


Oglašujte lahko tudi s člankom na ntf.si.
Za objavo članka potrebujemo  max. 4 statične slike JPG formata, dimenzije 700×390 za vašo naslovnico in max. 600 besed z max. dvema slikovnima elementoma/fotografiji ali brez. Vse omenjeno vam lahko pripravimo tudi mi.
Za pomoč ali dodatne informacije nam pišite na: oglasevanje@ntf.si

5. Slika ozadja:


Oglašujte lahko tudi kot sliko ozadja, ki se pozicionira v ozadju spletne strani.
Za objavo potrebujemo sliko poljubne velikosti JPG formata. Vse omenjeno vam lahko pripravimo tudi mi.
Za pomoč ali dodatne informacije nam pišite na: oglasevanje@ntf.si